Theme Features

This theme is built on the Warp framework, a well-engineered theme framework for WordPress and Joomla, and utilizes all of its latest features. The user interface is powered by UIkit, a lightweight and modular front-end framework, which provides the theme's styling. The theme also comes with a wide range of different layouts and widget variations.

Styles

We provide lovingly crafted style variations to give you a glimpse of what is possible with this theme. The built-in theme customizer allows you to modify colors, fonts, sizes and much more without any CSS knowledge. Just choose your colors with the color picker and adjust the theme with only a few clicks. Click on one of the images to see the style.

Default
Dark
Blue
Red
Bluegray
Black

Camí Vora Ges

El riu Ges neix dins el terme de Vidrà, entra a la plana de Vic pel Forat Micó i desemboca al Ter a Torelló. Seguint el tram de camí que us proposem, transcorrerem la Vall del Ges resseguint el riu des de Torelló fins a Sant Pere, tot gaudint dels boscos de ribera, de camps i de masies disperses al llarg de la vall.  

 

PUNT DE SORTIDA: TORELLÓ, APARCAMENT DEL FIRAL. 

Situat al centre del poble, al costat dret del riu Ges per sobre del pont de can Pujades, s’hi accedeix per la plaça Sant Fortià i pel carrer Ges Amunt. La ruta comença just davant de la palanca que creua el riu. 

DESCRIPCIÓ DE LA RUTA: 

0 km: Sense travessar la palanca, el camí ressegueix el riu Ges aigües amunt pel seu marge dret, deixant sempre el riu a la nostra dreta i seguint les marques grogues i blanques del PR-C 47 Camí vora Ges. 

0,18 km: Deixem a l’esquerra la pista per continuar al costat del riu. 

0,32 km: Deixem a l’esquerra una altra pista per continuar al costat del riu. Passem per sota el pont i la pista es converteix en camí després d’una baixada. 

0,92 km: El camí arriba davant el pont de la via del tren i es desvia uns 50 m resseguint per sota la via. La creuem per un túnel de petites dimensions. 

1,1 km: Deixem a l’esquerra el camí que puja a la casa del Molinot. 

1,75 km: Deixem a l’esquerra el camí que puja a la casa del Molí del Viver, per baixar un petit marge i seguir per un tram que discorre per damunt el mur de formigó. 

1,88 km: Després de travessar un camp, el camí creua la pista asfaltada per continuar recte i passar per sota el pont de la carretera C-37R. 

2,47 km: El camí enllaça amb la pista que ve de l’esquerra per seguir en la mateixa direcció. 

2,6 km: El camí deixa la pista abans que aquesta travessi el riu, es desvia a l’esquerra i seguidament gira a la dreta. El corriol passa entre la casa de Mas Andreu i el riu, damunt d’un mur de formigó. 

2,91 km: Creuem el torrent de l’Aníjol i enllacem amb un camí que ve de l’esquerra per continuar a la dreta per un camí molt més ample. 

3,22 km: La FONTSANTA. Passat el tancat de la bassa de fangs, trobem una pista que baixa arran de riu i al costat hi ha la font Pudenta. Pugem a l’esquerra a buscar la carretera principal de la Fontsanta i tot seguit girem a la dreta per passar entre la casa i la cabanya. 

3,35 km: Deixem la pista principal per continuar per la de la dreta. 

4 km: PONT DE TARGARONA. Pugem a la pista asfaltada i creuem el pont. Just després, deixem la pista asfaltada per continuar a l’esquerra cap al molí de Targarona. 

4,18 km: Seguim per la pista de l’esquerra, passem pel costat de les granges del molí i continuem seguint les marques riu amunt. 

4,88 km: Després de deixar dos desviaments a la dreta que porten a camps, el camí arriba al llit del riu i el creua per unes passeres de formigó. Per la pista que voreja el camp s’arriba a la casa de la Fàbrica de Targarona. 

5 km: Deixem la casa a la dreta per continuar per la pista principal de l’esquerra. 

5,24 km: Enllacem amb la pista que va a La Panosa i continuem per l’esquerra. 

5,36 km: Enllacem amb la pista que puja a la casa de Targarona a la dreta, i nosaltres seguim per l’esquerra de baixada. 

5,8 km: Arribem a la pista asfaltada que baixa de Sant Pere. Seguim a l’esquerra per anar a creuar un altre cop el pont de Targarona. 

5,97 km: PONT DE TARGARONA. El creuem i seguim per la carretera asfaltada. Deixem a l’esquerra el desviament que hem agafat abans. En el proper tram, deixem els desviaments que porten al mas del Pont i a can Panosa. Nosaltres seguim sempre per la pista principal. 

6,64 km: CASANOVA DE CODINACHS. Just abans de la casa, deixem a la dreta la pista que va al pedronet de la Miraculosa. Després de passar entre la casa i la pallissa, deixem la carretera asfaltada i ens desviem a la dreta. 

6,72 km: Seguim per la pista de la dreta i arribem a un camp que resseguim per la vora. El camí travessa el torrent de Vinyoles, segueix entre camps i creua després el torrent de Vilardell. 

7,53 km: Trobem una pista que va paral•lela a la carretera C-37R que ens talla el pas. La seguim a l’esquerra per anar a buscar el pont que creua la carretera. 

7,69 km: Travessem el pont i continuem a la dreta de baixada ja per pista asfaltada. 

7,78 km: Continuem baixant per aquesta pista en direcció el riu. 

8,16 km: Just creuat el riu, trobem el camí per on hem vingut. Deixem la pista asfaltada per continuar pel corriol a l’esquerra i seguim les marques blanques i grogues tot desfent el camí ens portarà a l’inici de la ruta. 

 

10 km: APARCAMENT DEL FIRAL. Fi de la ruta.

Descarregar fitxa amb PDF

Veure ruta a Wikiloc

Imprimeix

Warp Framework

A fast and slick theme framework which is built on the latest web techniques like HTML5, CSS3 and PHP 5.3+

Visit Website

UIkit

A lightweight and modular front-end framework for developing fast and powerful web interfaces.

Visit Website

This theme is available for JoomlaJoomla and WordpressWordPress including the same features on each system.