El Bisaura

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Vidrà – Salt del Molí del Salt

Correu electrònic Imprimeix PDF

Vidrà – Salt del Molí del Salt
És un dels salts més importants del riu Ges. Els seus 20 metres d’alçada van fer que fos aprofitat, com les antigues ruïnes ens ho demostren, per fer funcionar un molí; d'aquí en deriva el seu nom.

La ruta:
Ens dirigim al poliesportiu de Vidrà i davant a la dreta trobem un cartell que indica el camí del Salt del Molí. Baixant pel camí, passem pel costat de la depuradora i, passada una torre d’alta tensió, arribarem al pont romànic de Salgueda, sobre el Ges. El travessem i girem a la dreta. Uns metres després, trobem una bifurcació i agafem el camí que baixa a la dreta que ens portarà a baix al salt del Molí del Salt. Abans d’arribar al salt, ens trobarem les restes de l’antic molí a la dreta.

Per tornar, podem fer-ho per on hem vingut o continuar el camí. Si continuem, hem de travessar el Ges per les passeres de formigó i seguir el sender marcat que trobem després del petit afluent. El camí s’enfila pel mig d’una fageda fins arribar dalt on trobem una pista. És l’antic camí ral que ens porta a Sant Pere de Torelló per Forat Micó a l’esquerra i a Vidrà a la dreta. Seguirem per la dreta i arribarem a Vidrà.

Sender: PR C-47
Durada: 1 h
Dificultat: baixa
Inici i final: Vidrà
Punts d’interès: Salt del Molí del Salt i restes de l’antic molí